Fresh Press portal
Ekonomija Posao

Novi krug intervjua za zapošljavanje medicinskih radnika u Njemačkoj

Agencija za rad i zapošljavanje BiH obavijestila je sve zainteresirane kandidate da će se od 26. do 30. oktobra 2020. godine u BiH održati novi krug intervjua za zapošljavanje medicinskih radnika u SR Njemačkoj prema Javnom pozivu u okviru Triple Win projekta, koji je  otvoren cijelu godinu.

Rok za prijave na ovaj krug intervjua je do 30.9.2020. godine. Prijave se mogu slati putem lokalnih podružnica rada/biroa i službi za zapošljavanje, zavoda za zapošljavanje ili direktno Agenciji za rad i zapošljavanje BiH.

O tačnim terminima i mjestima održavanja intervjua blagovremeno će se informirati javnost, objavila je Služba za zapošljavanje HNK.

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više