Fresh Press portal
Fudbal Sport

Vranješ navijače BiH ponovo nazvao ‘bauštelcima’: “Navijajte za svoje reprezentacije Austriju, Njemačku…”

Vranješ

Nekadašnji reprezentativac BiH Ognjen Vranješ ponovo se oglasio na svom Instagramu, nakon poraza našeg državnog tima od Poljske u Vroclavu (3:0). – Sad bauštelci nastavite navijati za svoje reprezentacije (Švedska, Njemačka, Austrija itd…), napisao Vranješ.

Ovaj komentar podigao je veliku prašinu na društvenim mrežama. Inače, Vranješ je već odavno na udaru najvatrenijih navijača naše reprezentacije BHFanaticosa, koje je svojevremeno nazvao “bauštelcima”.

Tačno prije dvije godine objavio je sljedeći post… “Prošlo je pet dana od utakmice sa Austrijom (0:0 – Beč. op. a.), a i dalje čitam pojedine medije i već moje omiljene bauštelce BHF kako me vrijeđaju što se nisam naklonio njihovom visočanstvu.

Vranješ

E pa da vam kažem, ponosan sam na ove svoje momke koji su dali poslednji atom snage i uradili veliki posao da usrećimo naciju i našu sreću i uspjeh nećete staviti u drugi plan, ma koliko to pokušavali!!!”, napisao je Vranješ na Instagramu. Vranješ je, podsjetimo, trenutno član belgijskog Anderlechta.

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više