Fresh Press portal
Početna » O NAMA

O NAMA

DK

FreshPress Portal jedan je od veoma posjećenih informativnih portala u Bosni i Hercegovini. Iako je kompanija osnovana krajem 2013. godine, portal je vrlo brzo postao jedan od prepoznatljivih medijskih kuća u BiH.

Portal svojim tekstovima ukazuje na aktuelne probleme u različitim oblastima, s ciljem pozitivnih društvenih promjena, ali prije svega afirmiše pozitivne vrijednosti, ljude i događaje koji doprinose stvaranju zdrave i pozitivne atmosfere u društvu. Sadržaj portala se od svog nastanka do danas konstantno povećavao i napredovao kvalitetom informacija.

FreshPress je nezavisna Internet medijska kuća u Bosni i Hercegovini, iza koje ne stoji niti jedna politička opcija, nevladina organizacija ili marketinška agencija. Portal nije nacionalno orijentisan, piše o svemu, obuhvata sve i svakodnevno informiše javnost.


Fresh Press portal
Nezavisni informativni portal
Urednik
Emir Hadžić
Redakcija
Antonio Caraballo
Danijela Caraballo
Almir Redžić
Suradnici
Hamza Šahinagić
Nermin Okić
IT
Danijel Kukarić
Dejan Bareša
E-mail 
Telefon 

+387 35 962 444

Facebook
Fresh Press portal
www.facebook.com/freshpress.info
 Twitter
www.twitter.com/freshpressinfo (English)
www.twitter.com/svjezevijesti1 (BiH)

 

 

DSO “K&C MEDIA”, Tuzla

ID BROJ: 4311132370001

Žiro Račun BR. 1321002019274131

Adresa: Filipa Kljajića 22

Tel/Fax: 035 962 444

E-MAIL

[email protected]

    [email protected]

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više