Fresh Press portal
Crna Hronika Vijesti

Nesvakidašnji slučaj u Tuzli: Automobilom udario policajku koja je regulisala saobraćaj

FOTO: Klix

Žena iz Živinica povrijeđena je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na dijelu južne magistrale u Tuzli. Nedugo poslije na istom mjestu je povrijeđena i policajka koja je regulisala saobraćaja zbog uviđaja u prvoj saobraćajnoj nesreći.

Glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžć za Klix je kazala da se prva saobraćajna nesreća dogodila oko 8:15 sati u neposrednoj blizini zgrade Higijene.

Učestvovali su automobil marke Passat 6 kojim je upravljao 66-godišnji M.B. iz Tuzle i 59-godišnja pješakinja inicijala R.H. iz Živinica. Povrijeđena osoba je nakon saobraćajne nesreće prevezena u Univerzitetski klinički centar u Tuzli”, precizirala je Kapidžić.

Iz Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli za Klix su kazali da je pješakinja primljena u Kliniku za ortopediju i traumatologiju, a nakon obrade je puštena na kućno liječenje.

Sat i po vremena kasnije dogodila se nova saobraćajna nesreća na istom dijelu južne magistrale, a u njoj je povrijeđena policajka.

Kapidžić nam je kazala da je tom prilikom 29-godišnji S.N., inače strani državljanin, automobilom marke Opel Astra udario policajku koja je vršila regulaciju saobraćaja zbog uviđaja u prvoj saobraćajnoj nesreći.

Uviđaj su na mjestu nesreća obavili tuzlanski policajci.

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više