Fresh Press portal
BIH Vijesti

Dr. Kemal Dizdarević govoreći o Sebiji: Tu nema pameti; Ovo ponašanje ograničeno je silama gluposti, nikako pameti!

Nakon što je 13. februara Muriz Memić gostovao sa Alijom Budnjom i u toj emisiji prozvao mnoga imena producenti Face tv-a kontaktirali su nekoliko imena koje je Muriz pomenuo, između ostalog direktoricu KCUS-a Sebiju Izetbegović, Džafera Hrvata, Dalidu Burzić, Bakira Izetbegovića, Mevludina Halilovića, Enru Suljić itd. Neki su kratko odgovorili, neki nisu nikako, dok je Sebija Izetbegović spustila slušalicu.

Dr. Kemal Dizdarević odazvao se pozivu. On je pismom prokomentarisao reakciju Sebije i Enre prije nekoliko dana kada su zaprijetile tužbom Murizu Memiću.

“Imao sam potrebu da iznesem šta mislim iz više razloga. Neki dan sam pročitao odgovor sestre Dženanove. Ona kaže da je nevjerovatno da se na godišnjicu ubistva iznose javne prijetnje tužbom. Ona poentira suštinsku stvar pravi doktor ima sujosjećanje, ko to nema, mora naučiti, ako hoće biti doktor. One (Sebija i Enra) nemaju respekta prema boli, iz njihovog teksta se to vidi. To je momenat koji me pobudio da govorim.

Jedan naš političar je rekao za Sebiju – Ona je pametna žena. Tu nema pameti. Pametan čovjek ima empatiju i segment inteligencije. Ovo ponašanje ograničeno je silama gluposti, nikako pameti, to treba naglasiti. Pametan doktor koji je eksponiran na način na koji je ona mora se oametnije ponašati.”

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više