Fresh Press portal
BiH Politika

Komšić: “Dodikove i Čovićeve prijetnje odbit će im se o glavu, oni koji vole ovu državu nimalo ih se ne boje”

komsic-napadi-na-dzaferovica-s-ciljem-diskreditacije-institucija-bih-zeljko-komsic-2019-pred_5e1de92ac96b1

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić komentirao je najavu deklaracije o navodnom razdruživanju BiH, koju je najavio član Predsjedništva Milorad Dodik.

Komšić, koji se nalazi u Srebreniku u posjeti kandidatima Demokratske fronte na sljedećim izborima, poručio je da je na mjestu Dodika i Čovića da se ne bi igrao takvim najavama.

Da sam na Dodikovom i Čovićevom mjestu ne bih se s tim, odnosno sa tim najavama nimalo igrao. Jasno je čemu takva politika, koja je nastavak politike Franje Tuđmana i Slobodna Miloševića, vodi. Zna se kako je prošli put prošla. Sad bi prošla puno gore. Takve najave mogu se samo odbiti o glavu, njima koji pokušavaju da prijete. Moraju znati da ih se oni koji vole ovu državu nimalo ne boje“, poručio je Komšić za Fenu.

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više