Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Kako će na vaš znak uticati Uran u direktnom hodu: Kakve niti sudbine vas očekuju do 26. aprila 2026. godine

Tokom svog retrogradnog hoda Uran nam je donio brojne komplikacije i rizične situacije, ali od 14. januara 221. godine krenuo je direktno i povezan je sa energijom Bika – što znači da će uticati na naša natalna polja sve do 26. aprila 2026. godine.

Uran je planeta napretka koja je uvijek fokusirana ka budućnosti. To znači da nas u narednih 5 godina očekuju tehnološka i naučna otkrića, kao i unapređenje cjelokupnog društva.

Ova moćna planeta u zemljanom Biku donosi brojne promjene na ekonomskom i finansijskom planu, pa ćete puno naučiti i promeniti kada je reč o upravljanju novcem. Uran je planeta čudnih i nepredvidivih energija, iznenađenja, brzih promjena i kreativnosti.

Uran je naš učitelj – planeta koja nam pomaže da razdvojimo određene načine, životne navike i podstaknemo sebe da kreiramo nešto bolje i veće. Naučit ćete kako da pristupite stvarima iz ljepše, svjetlije perspektive.

Horoskop otkriva kako će direktni Uran u biku uticati na svaki horoskopski znak pojedinačno:

Ovan

Uran ograničava vašu potrošnju na stvari koje vam zapravo nisu potrebne i na taj način poboljšava vcaše polje finansija. Naučite, uprkos svojoj spontanoj prirodi, da se disciplinujete i uštedite novac.

Bik

Put do vašeg uspjeha biće vrlo jednostavan ako redovno izvršavate sve planirane obaveze i sistematski ih ispunjavate. Ne dozvolite da spoljni uticaji negativno utiču na vaše vibracije.

Blizanci

Pokušajte da ne budete previše razdražljivi i ne potiskujte svoje emocije, već recite na sav glas da zaista želite svijet učiniti boljim mestom. Vaše srce je na pravom putu, što znači da jednostavno morate naučiti da uravnotežite svoju energiju.

Rak

Shvatit ćete da ljudi dolaze i odlaze. Najbolji način za upravljanje energijom koju nam donosi Uran jeste da ne ulažete previše u veze i da se fokusirate isključivo na svoje potrebe.

Lav

Zacrtani put vaše karijere se menja, čineći vas da preuzmete drugačiju ulogu na poslu. Možda ćete čak željeti da promijenite način poslovanja. Profesionalni rast će se dogoditi ako ga prihvatite.

Djevica

Čeznut ćete za inspiracijom koja će vam donijeti nešto novo. Otvorite svoj um različitim učenjima i pokušajte da se povežete sa njima. Prihvatite ih da biste sebi pružili intelektualni podsticaj.

Vaga

Očekuje vas velika sreća kada je riječ o finansijama. Umjesto da potrošite sav novac odmah, počnite sa promišljenim finansijskim planom.

Škorpija

Zbog unutrašnjih previranja, možete propustiti lijepe mogućnosti. Da biste održali unutrašnji mir, važno je mudro da rasuđujete. Ako bar približno znate šta želite od drugih, biće vam lakše da odredite svoj krajnji cilj.

Strijelac

Iako želite da uspostavite rutinu i jednostavnu svakodnevnicu, život vam iznova donosi nove avanture. Prihvatite ih, ali ne dozvolite da se zanesete snovima. Balansirajte između mašte i stvarnosti.

Jarac

Kreativnost dolazi i prolazi, ali sve dok ste posvećeni tome da budete najbolja verzija svog unutrašnjeg JA nastavit ćete da napredujete. Ne žurite previše sa odlukama.

Vodolija

Fokusirat ćete se na dom i porodične odnose. U ovu sferu unosite određena poboljšanja, ali vodite računa i o svojim željama i potrebama. Poisvećenost porodici je predivna stvar, ali nemojte dozvoliti da izgubite sebe.

Ribe

Istina uvijek izlazi na vidjelo, posebno kada se najmanje nadate. Odvojite vrijeme za razmišljanje o putu kojim želite da krenete i energetskim vibracijama koje želite u svom životu. Izbor je na vama, prenosi “Lovesensa“.

Komentari
Učitavanje…

Ova stranica koristi kolačiće radi vašeg boljeg iskustva. Prihvati Čitaj više