Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Ovih 5 horoskopskih znakova imaće najgoru godinu do sada, jer im 2021. neće dozvoliti trenutak mira

Ako vjerujete u horoskop, a očigledno verujete jer ste ušli u ovaj članak, zvijezde znaju koji će horoskopski znakovi imati najmanje sreće u 2021. godini

Blizanci
Ovaj znak ima “lažno mirnu” stranu, ali kad se naljute na vas, shvatićete da je to samo privid. Upravo će zbog te mračne strane svog karaktera Blizanci u 2021. godini imati mnogo problema.

Kako neće moći da kontrolišu svoju ljutnju, napraviće dosta grešaka u ovoj godini.

Rakovi
Sreća ih neće pratiti pa su velike šanse da neće ostvariti ništa od planiranog. Doživjeće i neočekivanu izdaju bliske osobe, nakon čega će im sve krenuti nizbrdo.

Jarčevi
Biće na mukama, a zbog čega drugog nego zbog novca. Neki će se okrenuti igrama na sreću u nadi da će popraviti svoju finansijsku situaciju, ali to je najgore što mogu da urade jer ih sreća neće pratiti.

Ako ustraju u lošim odlukama, ovo bi im mogla biti najgora godina do sada. Jarčevi, ne možete na silu doći do sreće.

Vodolija
Komplikovani ljubavni odnosi njihova su slaba tačka. Žele iskrenu ljubav koja će trajati, ali uporno nalaze pogrešne partnere za to, a čak su i sami ponekad u startu svesni da greše u izboru partnera.

Ribe
Svi ih doživljavaju kao mekane i nespretne, a taj će se utisak samo pojačati u narednim mjesecima. Ni sami pripadnici ovog znaka neće vjerovati koliki peh imaju. Sreća ih definitivno neće pratiti u 2021., prenosi “Zena Blic“-

Komentari
Učitavanje…

Ova stranica koristi kolačiće radi vašeg boljeg iskustva. Prihvati Čitaj više