Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Odgajala ga 13 godina, a onda ga – zavela: Marina (35) je Vladimiru (20) bila maćeha, sada su u braku i čekaju dijete

Danas više ne osjeća kajanje zbog toga što je razorila porodicu te se veseli prinovi, koja njoj i 15 godina mlađem suprugu stiže za mjesec dana.

Kontroverzna influencerica iz Rusije, koja je supruga ostavila radi posinka, trudna je s njegovom bebom – koja bi trebala biti rođena za mjesec dana. Marina Balmasheva (35) iz regije Krasnodarske pokrajine živjela je sa svojim bivšim suprugom Aleksejem (45) i njegovim sinom Vladimirom Shavyrinom (20) više od 10 godina.

Na koncu se razvela od Alekseja jer se zaljubila u 15 godina mlađeg Vladimira, za kojega se udala prošloga ljeta, a sada je već osam mjeseci trudna. Marina, koja na Instagramu ima 526.000 pratitelja, izjavila je kako ni ona ni Vladimir sada ne razgovaraju s Aleksejem, koji je dobio skrbništvo nad njihovo četvero usvojene djece, prenosi LAD Bible.

Ne kaje se ni zbog čega

Infuencerica je svojedobno priznala kako njezin brak sa sadašnjim svekrom “nije bilo življenje, nego pretvaranje”.

“Kajem li se što sam razorila porodicu? I da i ne. Sramim se jedino što sam ‘ubila’ stabilnost ‘mame i tate’. Bih li se ikad više vratila bivšem? Ne. Osjećam li bijes i mržnju prema njemu? Više ne. On je dobra osoba i predivan otac našoj djeci. Kako su djeca prihvatila promjene? Apsolutno mirno”, objasnila je Balmasheva.

Gledajući u budućnost sa svojim novim suprugom, rekla je: “On se tek sada počinje smirivati. Sada dijelimo sve, ali on razumije i priznaje da sam ja ta koja je zaradila za naš automobil i prvu otplatu hipoteke.”

Ništa bez predbračnoga

“Imat ćemo dijete. Možda i više od jednoga. Nadam se snažnom braku, ali to nas ne spriječava da sklopimo predbračni ugovor. Sve što je prijavljeno na mene ostaje moje u slučaju razvoda. Zašto? Jer smo zajedno, ali ja nisam njegov sponzor”, kazala je 35-godišnja Ruskinja.

“Okej, sada, dok se on tek uspravlja na svoje noge, svi su troškovi na meni. Oboje jako dobro znamo ko šta zarađuje. Znala sam što sam potpisala, a znao je i on. Jednostavno ću ga voditi kroz život i podržavati”, zaključila je Marina o svojemu 15 godina mlađem partneru, prenosi “Net“.

Komentari
Učitavanje…

Ova stranica koristi kolačiće radi vašeg boljeg iskustva. Prihvati Čitaj više