Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Pogledajte kako je Draško Stanivuković DIRNUO U “OSINJE GNIJEZDO” i zadao jedan od najtežih udaraca Miloradu Dodiku

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković u velikim je problemima zbog stalnog opstruiranja od skupštinske većine, koju u tom gradu čini SNSD Milorada Dodika.

No, ta mu činjenica ne smeta da svako malo izađe pred javnost i otvoreno poruči svom političkom oponentu da ga nije strah.

Tako je bilo i jučer, kada je Stanivuković, po mnogima, dirnuo u “osinje gnijezdo”.

Na pitanje novinara kada će doći do rušenja nelegalnog kluba “Kajak”, u vlasništvu Dodikovog kuma Mile Radišića, Stanivuković je naveo kako su na sceni zakulisne radnje te kako su Mile Radišić, baš kao i njegov sin, “veći i manji lopov”.

Stanivuković je u nekoliko sekundi plastično pojasnio kako funkcionira Dodikova vlast u Republici Srpskoj u posljednjim decenijama.

“…Sin dobija gorivo od države, kćerka dobija traktore, jedan mu kum sagradi restoran na gradskoj zemlji, drugi kum ima televiziju, kojom upravlja on, pa onda pored ATV-a postoji FK Borac koji vodi njegov sestrić, čiji su poslovni prostori u vlasništvu Grada, a on uzimao pare od tih poslovnih prostora. Pa mu drugi sestrić, brat od ovog prvog, imao nelegalne bilboarde…”, kazao je Stanivuković.

– Ponosan sam na Banjaluku koji može da kuca u restoranu ′”Agape” i u kojem “Pravda za Davida” može biti na Trgu. Sretan sam što imam priliku ispraviti nepravdu – kazao je gradonačelnik Banje Luke.

“Slobodna Bosna” donosi video najzanimljivijeg dijela Stanivukovićevog izlaganja.

Komentari
Učitavanje…

Ova stranica koristi kolačiće radi vašeg boljeg iskustva. Prihvati Čitaj više