Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Pijani Andrija krvnički šutirao ženu, a kad se onesvijestila obrijao joj glavu

Prvostepenom presudom Višeg suda u Sremskoj Mitrovici, Andrija H. (39) iz Šida osuđen je na pet godina zatvora i obaveznu mjeru liječenja od alkohola, zbog silovanja nevjenčane supruge I. J. M. (36) iz Baljevca na naročito svirep način.

Utvrđeno je Andrija rukom razbio trokrilni prozor u stanu u kojem su tada živjeli, a zatim sa komadom razbijenog stakla više puta posjekao po podlakticama obje ruke i zadao joj više udaraca po glavi i tijelu. Andrija, koji je te večeri bio u pripitom stanju, udara je ženu i nogom po glavi, nakon čega se ona onesvijestila na nekoliko trenutaka, a kada je vidio da nije u stanju da mu pruži otpor, uzeo je mašinicu za šišanje i obrijao joj glavu. Nasilnik se ni tada nije zaustavio, već ju je oborio na krevet, spustio joj donji dio trenerke i silovao je, dok je nesreća žena vrištala, nemajući snage da mu pruži otpor, pišu Novosti.

Tek sutradan, kada je prolazila pored kuće i ugledala razbijen prozor i kada je ugledala nesrećnu ženu, Radojka Smuđa, koja je paru iznajmila stan, odmah je obavijestila policiju, koja je Andiju H. uhapsila.

Tvrdio da se sama povrijedila

Sudsko vijeće uzelo je vjerodostojnu izjavu oštećene, a odbacilo odbranu Andrije H, kako je tada rekao da se ona napila i sama se povrijedila, kao i da je njemu u tom pijanom stanju rekla da je ošiša.

Komentari
Učitavanje…

Ova stranica koristi kolačiće radi vašeg boljeg iskustva. Prihvati Čitaj više