Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Oglasio se Sergej Barbarez: Odavno nisam kandidat za selektora. ‘Oni’ su davno odlučili

Jedan od kandidata za selektora nogometne reprezezenatcije Bosne i Hercegovine Srgej Barbarez oglasio se nakon nekoliko neuspješnih pokušaja imenovanja selektora Zmajeva gdje mu je glavni konkurent Ivajlo Petev.

“Puno ljudi mi se posljednjih dana javlja, šalje poruke, zaustavlja na cesti, daju mi podršku i nadaju se da ću ja biti selektor reprezentacije. Mislim da svi oni zaslužuju da znaju istinu, da ja ustvari od razgovora više nisam imao nikakvog kontakta sa bilo kim iz saveza. Očito je da ja već odavno nisam kandidat i da su se ‘oni’ davno odlučili za nekog drugog. I bolje tako, jer kao što sam rekao ranije, nikada nisam i neću biti dio nečijih igara.

Žao mi je samo jer prema vašoj podršci i reakcijama, vjerujem da budem selektor nije bila samo moja želja nego i želja navijača… Zato želim još jednom reći VELIKO HVALA za sve što doživljavam od prvog dana od kada sam u reprezentaciji, pa sve do danas, kao i za ono što tek dolazi, JER OVO JE POSEBNA VEZA KOJU NIKO NE MOŽE PROMIJENITI. Ponosan sam što šte uvijek uz mene i što ste mi ovakva podrška i još jednom vam hvala svima, na svakoj poruci, na svakom pozivu, na svakom rukovanju , na svakom pozdravu sa druge strane ulice. Bez vas ne bi bio ono što jesam i na tome vam veliko HVALA!!!”, naveo je.

Komentari
Učitavanje…

Ova stranica koristi kolačiće radi vašeg boljeg iskustva. Prihvati Čitaj više