Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Nakon Ražnatovića i Šešelj napao sve koji tuguju za Balaševićem: On je “izdajnik srpskog naroda””

Ratni zločinac i lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je da je ravnodušan zbog smrti Đorđa Balaševića i da je razočaran jer mediji slave kantautora, koji je, kako je rekao, “izdajnik srpskog naroda”.

Rasprava u studiju je krenula između novinara Zorana Ostojića i Šešelja. Ostojić je istakao da oni kojima je smetalo šta je Balašević pričao, da su stoka, na šta je Šešelj reagovao.

– Sve što sam imao da kažem o Đorđu Balaševiću rekao sam dok je bio živ. Sad kad je mrtav, nemam šta da dodam i oduzmem. Ogorčen sam što se nekim paganskim ritualima skrnave spomenici u centru Beograda i Novog Sada. Mogli su to da urade na groblju, pred kućom Balaševića, na nekom drugom mjestu- rekao je Šešelj u emisiji “Hit tvit”.

On je osudio ljude koji su preko imena Svetozara Miletića i Vuka Karadžića prelijepili plakat sa Balaševićevim likom.

Pored Šešelja, u emisiji su gostovali reditelj Dragoslav Gaga Antonijević i novinar Zoran Ostojić. Šešelj i Ostojić su od počeka emisije ulazili u žestoke rasprave, zbog čega je voditeljica Verica Bradić nekoliko puta morala da interveniše.

– Kraj, pretjerali ste. Mislila sam da ćete biti pristojni – reagovala je voditeljica Verica Bradić.

Antonijević je rekao da je smrt poznatog kantautora dirnula mnoge ljude u regionu.

– Kada ode veliki umjetnik njega treba pamtiti po njegovim djelima – rekao je Antonijević, dodajući da je on stasavo uz njegovu muziku i da je mogao još mnogo da pruži.

Komentari
Učitavanje…

Ova stranica koristi kolačiće radi vašeg boljeg iskustva. Prihvati Čitaj više