Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Bursać komentarisao vrijeđanje Ibrahimovića u Beogradu: “Bojim se da je to neizlječiva bolest”

Dragan Bursać, novinar i kolumnista, komentarisao je incident na sinoćnjoj utakmici Crvene zvezde i Milana.

Naime, navijači Zvezde sramotno su izvrijeđali legendarnog Ibrahimovića, dobacujući mu između ostalog i da je “smrdljivi balija”.

Objavu Bursaća prenosimo u cijelosti:

“U Beogradu su sinoć velikom Zlatanu Ibrahimoviću sa leđa, a kako bi drugačije, dvonožna govna kreštala, smrdljivi balijo?!

Pa se nešto mislim, rodiš se u formi čovjeka, odrasteš u nekoj nazovimo je ljudskoj familiji i kobajagi civilizaciji i sve što znaš, sve što imaš, možeš, umiješ i kažeš je četnička uškopljena mumlava banalnost na praznim stadionu kojom pokušavaš, šta li, uvrijediti Čovjeka kome je golema Švedska za života podigla spomenik.

Ooo, kako je ovo strašno! Ali ne zbog budaletine kojoj je država Srbija omogućila da bude među privilegovanim na stadionu, a on se klubu i toj državi odužio monstroznim četničanjem i vrijeđanjem Zlatana.

Pravi problem je što u svakoj pori srpskog društva živi fašizam. Neometan i nagrađen! Od novog patrijarha koji pjeva četničke unjkalice o koljaču popu Đujiću, zaključno sa nepoznatim “herojem” koji sjedi u Centralnoj loži, akreditovan i probran, a koji Zlatana naziva “smrdljivim balijom” nastanjen je taj fašizam kao jedna vrsta državne lične karte.
Kao jedina vrsta lične karte!

I zato se bojim da je sve ovo neizlječiva sociopatološka bolest, koje se mogu otarasiti tek neke buduće generacije! Ove danas, ne-nema lijeka!”, napisao je Bursać, prenosi “Fokus“.

Komentari
Učitavanje…

Ova stranica koristi kolačiće radi vašeg boljeg iskustva. Prihvati Čitaj više