Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Mars u Blizancima donosi sreću za ova 2 znaka: Ostvaruju sve što požele, ljubav dobija novi sjaj

Od 4. marta, planeta Mars će se naći u znaku Blizanaca. Mars je planeta akcije, pa će donijeti mnoge promjene u naše živote. Donijet će nam nova poznanstva, nove poslovne prilike, ali i zanimljive susrete na ljubavnom planu. S obzirom da je planeta akcije, unijet će i malu pometnju.

Ovo je period u kojem sve zavisi od komunikacije i moći ubjeđivanja. Ukoliko ste snalažljivi, i komunikativni, dobit ćete sve ono što ste zamislili. U ovom periodu više se oslanjajte na sreću, nego na znanje. U periodu vladavine Marsa, uspjeh svakog od nas zavisi od prilagodljivosti novonastalim situacijama.

Sve će se dešavati brzo, a na vama je da isoristite svaku priliku za napredovanje. Problem može da nastane ako su nam ciljevi preveliki i ako precijenimo sebe.

Ovaj astro period najviše će uticati na Blizance. Osobama rođenim u ovom znaku će sve ići od ruke, a neće morati da ulože puno truda. Takođe, veoma povoljno će djelovati i na Ribe, a najveći uticaj će osjetiti na polju ljubavi. Zauzetima će cvjetati ruže u vezi, dok postoji velika šansa da oni slobodni, upoznaju osobu koja će ih zaintrigirati, piše “Stil“.

Komentari
Učitavanje…

Ova stranica koristi kolačiće radi vašeg boljeg iskustva. Prihvati Čitaj više