Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Dodikov sin objavio sliku oca, Twitter preplavljen urnebesnim komentarima: “Lijep ko ikona”,”Baja”, “Horejšio Dodik”…”Čist…

Igor Dodik objavio je na svom Twitteru fotografiju oca sa sarajevskog aerodroma i opisao ga kao “facu”. Isto je učinila i kćerka Milorada Dodika koja je napisala ” u inat dušmanima”, a onda su uslijedili komentari.

Sin predsedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, Igor, objavio je na svom Twitteru fotografiju oca sa sarajevskog aerodroma i opisao ga kao “facu”. Isto je učinila i kćerka Milorada Dodika koja je napisala ” u inat dušmanima”. To je bilo dovoljno da dobiju mnoštvo različitih komentara, što negativnih, što komičnih.

Ispod Igorove objave u kojoj je napisao da mu je otac “baš faca”, a uz to objavio fotku, bilo je mnogo onih koji se ne slažu sa njim.

Na riječi da je “moćna slika”, jedan od tviteraša mu je napisao da se premijer Holandije vraća kući na bickli i da je to moćan primer.

“Čist kriminal”, “Baja”, “Ovako izgleda predsjednik najsiromašnje države” i “Gde je ikona?”, samo su neki od komentara na sliku Dodika koji sa naočalama, poput Tom Cruiza u “Top Gun-u” šeta pored vazduhoplova.

Komentari
Učitavanje…

Ova stranica koristi kolačiće radi vašeg boljeg iskustva. Prihvati Čitaj više