Fresh Press portal
Zanimljivosti

Oksana je rodila petorke, a onda ju je muž napustio: Tri godine kasnije, ona živi bolje nego ikad!

Porodica Oksane Kobeletskaj i Sergeja Semenova do 2015. godine nije se razlikovala od miliona ostalih: mama, tata i kćerka Alis.

Par godina nakon rođenja najstarije kćerke, par je počeo da razmišlja o proširenju porodice.

Kada su na ultrazvuku saznali da će dobiti petorke, ostali su bez teksta. Petorke su karakteristične za vantelesnu trudnoću, ali ne i za prirodnu. Oksana je bila jedinstven slučaj. Jedna u 85 miliona trudnica.
Lekari u Odesi su odmah predložili uklanjanje nekoliko embriona, kako bi se ostali normalno razvijali. Oksani se nije dopala ta ideja. Odlučila je: koliko joj Bog da, toliko će dece i roditi.

Međutim, njen muž nije bio zadovoljan tom njenom odlukom. I tada je, po prvi put napustio Oksanu.

Otišao je, ali ne zadugo. Ili su ga njegovi roditelji naterali, ili je to bila savest, uglavnom Sergej se vratio Oksani. Kraj trudnoće par je dočekao zajedno.

2016. godine, rođene su petorke. Deca su imala malu težinu: od 1,200 grama do 1,900 grama.Oksana je rodila tri dečaka: Davida, Denisa i Vlada, i dve devojčice: Sašu i Dašu. Petorke su postale prava senzacija, ne samo u Odesi, već i širom sveta. Gradonačelnik im je odmah predao ključeve petosobnog stana, novinari su ih stalno saletali.

Dok je bila u bolnici, Oksana je imala veliku pomoć osoblja. Međutim kada je došla kući, njen muž i mama su pokušavali na sve načine da joj pomognu oko dece.

https://www.instagram.com/p/BedK7vOBs4q/?utm_source=ig_embed

Prvih meseci, Sergej je bio tu da pomogne Oksani da nahrani, okupa, povije bebe. Taj posao nije imao kraja. Taman presvučeš jednu bebu, druga se upiški. Taman nahraniš troje, četvrto i peto plaču jer su gladni.Nakon par meseci, Sergej je izjavio da je umoran. Oksana je tu izjavu prihvatila kao mušku slabost. Nije joj bilo jasno kako može, njoj majci da kaže da je on umoran, dok je znao 3 sata dnevno da provede za računarom igrajući igrice.

…Deca su zahtevala stalnu pažnju. Kupanje i presvlačenje trajalo je ukupno tri sata. Oksana je sama ustajala noću da brine o deci, jer je Sergej to odbio.

Kada su David, Denis, Vlad, Saša i Daša, napunili šest meseci, njihov otac je odlučio da napusti porodicu, pa je podneo zahtev za razvod.

Do danas se ne zna razlog njegovog odlaska. Oksana nije htela da komentariše Sergejevo napuštanje.Ljubazni ljudi su osnovali fond za pomoć Oksani i deci. Kao samohrana majka šestoro dece, Oksana dobija pomoć i od države.

Pored toga Oksana je našla način i da zarađuje novac.

Počela je da vodi blog, gde je opisivala život sa šestoro dece. Život ove neobične porodice prati preko 100 000 ljudi. Deca učestvuju u snimanju reklama, a porodica od toga lepo zarađuje.

Oksana je uspela da opstane u teškim trenucima svog života i da ostane jaka. A šta se desilo sa Sergejem?

Izgleda da je otac porodice odlučio da se i dalje skriva iza imaginarne bolesti,piše Stil

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više