Fresh Press portal
Crna Hronika Vijesti

Rekorderu Semiru policija opet vratila oduzetog Mercedesa!

Policija u Doboju zatekla je vozača iz općine Trnovo čiji su inicijali S.P. da upravlja automobilom iako mu je izrečena zabrana upravljanja vozilom “B” kategorije, te ustanovila da ima neplaćene saobraćajne kazne u iznosu od 60.813 KM.

Policijski službenici su isti dan u 14.55 sati, ulici Vojvode Sinđelića u u Doboju, izvršili kontrolu navedenog putničkog automobila prilikom čega su utvrdili da lice inicijala S.P. upravlja vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja vozilom ‘B’ kategorije, a uvidom u bazu izrečenih novačnih kazni utvrđeno je da isto ima dug u iznosu od 60.812,80 KM”, navodi se u saopštenju PU Doboj.

Sačekali su me ispred zgrade gdje boravim, čekali da uđem u automobil i opet mi oduzeli Mercedesa.” – izjavio je Semir Popara za portal Crna-Hronika.

Automobil marke Mercedes CLS vraćen je sinoć oko 21h, kao što sam i rekao. Napominjem da su oba Mercedesa vraćena. Dosta je bilo ovog igranja, u ponedjeljak ću vam sve informacije dati o kaznama, izvode i ko stoji iza toga” – kratko je prokomentarisao Semir Popara za portal Crna-Hronika.

Semir Popara rođen je u Trnovu (BIH). Vlasnik je kompanije koja se bavi uvozom luksuzne nove garderobe – Luxury 2020 sa sjedištem u Pančevu (Srbija).

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više