Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Ovnovi su ispunjeni, Rakovi posvećeni obavezama, Ribe zaodovoljne finansijama i poslom

OVAN

Osmislili ste detaljan poslovni plan i sada vam stiže materijalna podrška za realizaciju istog. Veza se odlično razvija. Emotivno ste srećni, ispunjeni, trudite se da što više vremena posvetite voljenoj osobi. Osećate se dobro

BIK

Nailazite na snažnog poslovnog protivnika prilikom poslovnih pregovora. Ma koliko bili uporni, druga strana neće popustiti i insistiraće na svojim idejama. U slučaju da ste u vezi sa partnerom razgovarate o braku. Mogući su problemi sa bešikom.

BLIZANCI

Uživate u dobroj i stimulativnoj komunikaciji sa kolegama koja kulminira donošenjem novih planova. Emotivno ste zadovoljni. Voljena osoba budi strast u vama. Mogući su problemi sa urogenitalnim traktom.

RAK

Na poslu nema značajnijih dešavanja. Vi se posvećujete obavezama i odrađujete ih na odgovoran način. Preko društvnenih mreža stupate u kontakt sa zanimljivom osobom iz inostranstva. Osećate se dobro.

LAV

Maksimalno ste posvećeni obavezama. Uživate u njihovoj realizaciji i subjektivnom osećanju da niko ne bi mogao da radi ono što vi radite. Odnos sa bračnim partnerom je stabilan. Zdravlje je zadovoljavajuće.

DEVICA

Konačno se pojavljuju rezultati rada vezani za posao koji ste odradili u bližoj prošlosti i prilično ste zadovoljni kako je sve ispalo. Pred vama je novo poznanstvo sa energičnom osobom. Mogući su problemi sa kožom.

VAGA

U fazi ste poslovnih planova koji nisu najbolje formulisani. Bolje da proverite šta tačno želite i kako do toga da dođete. Uživate u stabilnom odnosu sa bračnim partnerom, ali ste ljubomorni na njegovu porodicu. Moguće su alergije.

ŠKORPIJA

Pred vama je jako važan poslovni sastanak. Sagovornik ostavlja pozitivan utisak tako da uspevate da se dogovorite o svemu. Privlači vas kolega koji je zauzet, mada mu to ne pokazujete. Čuvajte se polno prenosivih bolesti.

STRELAC

Fokusirani ste na početak saradnje sa inostranim saradnicima. Zadovoljni ste finansijama i dobitkom koji stiže. Emotivna partnerka želi da što više vremena provodite zajedno. Mogući su problemi sa bešikom.

JARAC

Prilično ste zauzeti. Imate jako puno obaveza na zvaničnom poslu, ali i na paralelnom tj. tajnom. Zadovoljni ste vezom, ali smatrate da još nije došlo vreme za brak. Svesni da partnerka o tome razmišlja. Osećate se dobro.

VODOLIJA

Niste zadovoljni saradnjom sa inostranim partnerima. Ponašaju se kao da su oni gazde, a vi im stavljate do znanja da ste ravnopravni partneri. Pred vama je novo poznanstvo sa osobom koja ostavlja jak utisak. Proverite dioptriju.

RIBE

Zadovoljni ste finansijama i poslom. Očekuje vas dobitak, a na poslu nema nikakvih problema i sve se odvija na uobičajeni način. Imate utisak da su bračnom partneru finansije najbitnije. Pripazite na ishranu.

Komentari
Učitavanje…

Ova stranica koristi kolačiće radi vašeg boljeg iskustva. Prihvati Čitaj više