Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Idealni astro parovi: S kojim znacima horoskopa vas čeka prava ljubav

Astrolog Rouz Smit iz Australije otkrila je koji su horoskopski znakovi kompatibilni pa mogu da ostvare uspešnu vezu, a koji bi znakovi trebalo da izbjegavaju svaku vrstu vezu, je bi ona mogla da završi prilično turbulentno.

Ovan
Na Ovna se tradicionalno gleda kao na ‘muški ili vatreni, odnosno kardinalni znak’, što znači da su ‘aktivni, strastveni i nezavisni, kao i da uvijek imaju čvrsto ustaljeno mišljenje’. Potrebni su im partneri koji ih razumiju i koji ne pokušavaju da priguše njihovu vatrenu prirodu, kaže Rouz.

Vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strijelac mogu im parirati, ali moguće su svađe.

Vazdušni znakovi: Blizanci, Vaga i Vodolija napajaju vatru, to može biti solidna veza, ali Vaga je nasuprot Ovnu na Zodijačkom krugu, pa bi njihova veza mogla da donese poteškoće, objašnjava astrolog.

Dobar izbor: Blizanci su sigurna opklada.

Bik
Bik je ženski yin, zemljani fiksni znak. To znači da su uopšteno usmjereni prema unutra, praktični i okrenuti ka sebi. Ponekad mogu da budu vrlo tvrdoglavi.

Zemljani znakovi: Veza s Bikom, Djevicom i Jarcem može funkcionisati, ali treba paziti da ne zaglave u kolotečini ili ne uguše jedni druge depresijom.

Vodeni znakovi: Rak, Škorpija i Ribe mogu dodati emocionalnu povezanost koja je potrebna za ravnotežu odnosa, ali Škorpijini stavovi mogu donijeti sukobe – upozorava Rouz.

Dobar izbor: S Rakom biste mogli da se osjećaju prijatno.

Blizanci
Blizanci su promjenjiv vazdušni znak, komunikativan i fleksibilan. Mogu biti prilično intelektualni i vole strateški da razmišljaju o većini stvari.

Vazdušni znakovi: Blizanci, Vage i Vodolije mogu biti dobar izbor jer će puno razgovarati, ali može postojati i određeni nivo ‘odvojenosti’, odnosno manjak bliskosti.

Vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strijelac privlačni su Blizancima, ali Strijelci vole mnogo promjena, sviđalo se to vama ili ne, pa to treba imati na umu.

Dobar izbor: Lav bi mogao biti najbolji izbor za vas.

Rak
Budući da su vodeni znak, Rakovi često puno razmišljaju o sebi, osjećajni su i podstrekači, pa djeluju kao pioniri u mnogim stvarima.

Vodeni znakovi: Mogu im pružiti veliku podršku, posebno Škorpija i Riba, ali istovremeno, njihova veza ponekad može postati emotivno jako naporan posao.

Zemljani znakovi: Mogli bi biti bolji izbor od vodenih znakova. Bik, Djevice ili Jarac nude Rakovima ‘uzemljenje’ koje im je potrebno. Mogao bi to da bude Jarac, to su dovoljno ozbiljne i konzervativne osobe koje odgovaraju Rakovima.

Dobar izbor: Veza s Djevicom ili Bikom ima dobre izglede.

Lav
Lav je vatreni znak, topao, često vrlo snažnih mišljenja, koja brani vatreno.

Vatreni znakovi: Iako su mogući dobri odnosi, Lav , Strijelac i Ovan brzo mogu odustati od veze, jer su vatreni znakovi emocionalno nestabilni.

Vazdušni znakovi: Veza s Blizancima, Vagom i Vodolijom može dobro da funkcioniše. Ali Lav i Vodolija mogu biti vrlo tvrdoglavi u razmišljanjima, što može dovesti do sukoba.

Dobar izbor: Odnosi s Vagama vjerovatno će biti najstrastveniji i zapravo vrlo skladni.

Djevica
Zemljani znakovi: Kao zemljani znak, Djevica može uživati ​​u dobrim odnosima s drugim zemljanim znakovima, poput Bika, Djevice i Jarca. Ali, moraju se čuvati da ne zapnu u kolotečinu i dosadu.

Vodeni znakovi: Rak, Škorpija i Ribe nude stvarni osjećaj povezanosti, ali Djevica s Ribama ponekad može imati previše problema.

Dobar izbor: Odnosi sa Škorpijama mogu biti fantastični, a i Rak bi mogao da bude dobar izbor.

Vaga
Vage su vazdušni znakovi koji vole ljepotu, mir i najviše od svega – ljubav. Najveći mogući problem koji Vaga ima je osećaj da nisu kvalitetno povezani s partnerom.

Vazdušnim znakovi: Vage su zaljubljene u ideju ljubavi i stoga mogu uživati ​​u predivnim odnosima s drugim vazdušnim znakovima, poput Vage, Blizanaca i Vodolije.

Vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strijelac čine dobre partnere, ali ponekad mogu doći u jake sukobe s Ovnom.

Dobar izbor: Svaku Vagu vjerovatno će lako privući Lav.

Škorpija
Škorpije su vodeni znakovi koji se usredsređuju na unutrašnju refleksiju i intenzivne emocije.

Vodeni znakovi: Škorpije su često ‘magnetski privlačne’ i mogu biti dobri partneri Raku, Škorpiji i Ribama. U tim vezama može biti puno emocija, što znači da te veze često završavaju kao jako duboke.

Zemljani znakovi: Bik, Djevice i Jarac pomažu prizemljivanju Škorpije u praktičnu stvarnost, ali Bik se Škorpiji može činiti donekle konzervativan.

Dobar izbor: Djevica i Jarac izvrsni su partneri Škorpiji.

Strijelac
Strijelac je promjenjivi vatreni znak, pustolovna osoba koja voli prostranstva i slobodu. Strijelac uživa u slobodi i potreban mu je partner otvorenog uma.

Vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strijelac su otvorenog uma i mogu da budu dobri potencijalni partneri Strelcu, iako odnosi s vatrenim znakovima mogu da donesu strast i nestalnost.

Vazdušni znakovi: Možda će bolje funkcionisati s Blizancima, Vagama i Vodolijama, ali s Blizancima se mogu dogoditi vatreni sukobi.

Jarac
Jarac je zemljani znak koji je čvrst, pouzdan i marljiv.

Zemljani znakovi: Odnosi Jarca sa zemljanim znakovima, Bikom, Djevicom i Jarcem mogu dobro funkcionisati dok oboje težite istim stvarima. Ali, kao i kod nekih drugih znakova, i kod Jarca u odnosu s ovim znakovima postoji rizik da upadnete u rutinu i ozbiljnost.

Vodeni znakovi: S njima biste mogli samo dobro da se zabavite. Rak, Škorpija i Riba nadopunjuju Jarca.

Dobar izbor. Borba između Raka i Jarca ponekad nosi previše emocija, pa su partneri na koje se možete kladiti ipak Škorpija ili Ribe.

Vodolija
Vodolija je vazdušni znak koji je društven, inovativan i vrlo humanitarno nastrojen.

Vazdušni znakovi: Blizanci, Vage i druge Vodolije čine dobre partnere za Vodoliju. Jedini rizik je što biste mogli da završite tako da satima i satima čavrljate, a da niste obavili važan posao.

Vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strijelac mogu biti sjajni partneri, ali Lav ponekad može biti previše teatralan i pretežak za Vodoliju.

Ribe
Ribe su promjenjivi vodeni znak koji je emotivan, intuitivan i kreativan.

Vodeni znakovi: Rak, Škorpija i druge Ribe pogodni su za duboke i strastvene veze, ali ponekad na površinu može doći previše emocija, što može biti prenaporno.

Zemljani znakovi: Bik, Djevica i Jarac pružaju stabilnost i uzemljenje Ribama, donoseći ravnotežu, ali Djevici ponekad može smetati intenzitet emocija kod Riba, prenosi “Krstarica“.

Komentari
Učitavanje…

Ova stranica koristi kolačiće radi vašeg boljeg iskustva. Prihvati Čitaj više