Fresh Press portal
Life Style

Horoskop za vikend: Očekuje vas slava, uspjeh i sjaj (do 30. novembra 2020. godine)

Horoskop

Pored Mjeseca koji je jako važan, još neke planete će imati podržavajuće aspekte za sve što budete poželjeli da započnete ili da uspješno završite. Najljepši dio nedelje je u petak kada se na nebu Sunce osmjehuje Jupiteru (Sunce se*stil Jupiter) a Merkur Marsu (Merkur se*stil Mars), što nagovješatva slavu, uspjeh i sjaj. Tu će biti i neplaniranih putovanja, mnoštvo uspješnih susreta, novih poznanstava i kontakata, novih poslovnih ponuda, ali i opuštanja.

Nema tih poslova sa Jupiterom koji se obavljaju u napetoj i striktno poslovnoj atmosferi, posebno ako je Jupiter u svom znaku, znaku avaturizma i neobičnih, naizgled slučajnih događaja. Merkur sa Marsom, a potom i sa Uranom (Merkur se*stil Uran) daje neviđenu sposobnost govora, oštroumnost, pronicljivost i mnoštvo inovativnih ideja koje možete uspješno prezentovati. Svaki vaš prijedlog, svaka inicijativa biće usvojena, a sa nadoknadom ćete biti i više nego zadovoljni.

Zato se potrudite da ove lijepe dane i aspekte koji vas u velikoj mjeri podržavaju, iskoristite. Kada je put u pitanju, ne razmišljajte, ma koliko to izgledalo previše stresno i neostvarivo, uspjet ćete a poslovni put će biti i više nego isplativ. Bićete iznenađeni uspjehom, a pored poslovnih obaveza biće i interesantnih emotivnih susreta koji mogu prilično uveseliti ne samo put, već i cijelu nedjelju.

Tokom ovih dana uspjeha prati vas Mjesec u znaku Ovna, obezbjeđujući neophodnu snagu, energiju i ambiciju za ostvarenje neobičnih prijedloga i njihovu realizaciju. Takmičarski duh (Mjesec u Ovnu) uvijek ima potrebu da savlada postavljene ciljeve i po mogućstvu bude prvi i najuspješniji u tome.

Posljednjeg dana sedmice, Merkur će utihnuti. Kao da se ispričao prethodnih dana i sada više nema ni glasa ni želje da išta više prozbori. Ulazak Merkura u znak Riba za neke je idealan, jer su navikli na neobične razgovore ili tišinu, ali za mnoge će to biti pomalo čudna komunikacija i susreti.

Nije ovo vrijeme za planove jer ćete biti isuviše pod uticajem emocija i okoline. Kako se sa Merkurom ne mijenja samo način govora već i način razmišljanja, nemojte u narednom period pričati o velikim planovima i poslovima. Bićete nježni i preosjetljivi pa je nabolje da ispratite prirodu i što više vremena provodite sa onima koji su vam bliski ili jednostavno u sebi. Šetajte, odmarajte, spavajte, čitajte. U ovom periodu možete mnoge stvari saznati kroz tišinu i osamu. Uživajte i u onom dijelu gdje kroz tišinu i unutrašnje razgovore upoznajete sebe, prenosi “Profesionalna astrologija“.

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više