Oko mjesec dana je ostalo do najvećeg godišnjeg gejmerskog Sajma, na kome će najveće gejming kompanije predstaviti i najaviti svoje najnovije proizvode. Naravno, pričamo o E3 2017 sajmu, a jedan od izdavača koji ima rezervisano mesto svake godine je Ubisoft.

Po svemu sudeći, u ovoj firmi se vrijedno radi na novom nastavku u Assassin’s Creed serijalu, koji bi trebalo da osvježi, ovu sada već ustajalu franšizu.

Ranije je bilo rječi da nam stiže AC: Empire naslov, ali sada neke nove nezvanične informacije ukazuju na to da će igra nositi naslov Assassin’s Creed: Origins. Poslije konstantnog guranja vremenske linije, na kojoj smo proputovali od Jerusalima od industrijske revolucije u Londonu, sada ćemo se vjerovatno vratiti u najranije doba koje je AC istražio u svojim naslovima.

Igra bi trebalo da bude smještena u Egipat, i da nam predstavi priču od koje je sve počelo (otuda i naziv Origins). Igrač bi trebao da ima još veću slobodu pri istraživanju, a izlazak na Mediteran će vjerovatno biti još jedna od opcija.

Poslije godinu dana pauze, AC serijal je imao vremena da se malo „povrati“, tako da sad samo čekamo zvaničnu potvrdu od strane kompanije Ubisoft, i spremamo se za jesen, tj. novembar, kada nas (skoro) svake godine sačeka po jedan novi Assassins Creed. Nadamo se da će ove godine to biti jedan od najboljih., kaže Play! Zine

PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER


 

IZVORmondo.rs