Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Blizacni će poboljšati finansije, Škorpijama je važno da ih neko voli

OVAN

Danas ćete napraviti ozbiljne temelje za budućnost, samo ukoliko pokažete zavidan stepen mudrosti i strpljenja. Ukoliko ste na početku veze, imate potrebu da kontrolišete partnera, da se pitate da li ste na pravom putu i da li ste pogrešili. Pazite na zdravlje u narednom periodu.

BIK

Gradite lep odnos sa kolegama, nemojte stalno isterivati pravdu. Ovaj dan pokažite da ste vredni svih obaveza i da umete da budete drugačiji. Budite strpljivi i trudite se da razumete partnera, koji samo trenutno ispoljava svoje nezadovoljstvo. Prijala bi Vam dijeta.

BLIZANCI

Finansije će Vam se poboljsati, a one su povezane sa stepenom fleksibilnosti koju ćete pokazati u odnosu na svoju poslovnu okolinu. Bitno je da znate da Vam partner obezbeđuje ono što volite, a to je udobnost, ljubav i pažnja.

Nesanica.RAK

Biće Vam ponuđena neka vrsta dodatnog usavršavanja ili obuke. Bilo bi dobro da je bez razmišljanja i prihvatite! Partner Vašu kontrolu moze doživeti na vrlo loš način, kao da vršite veliki pritisak na njega, što i nije daleko od istine. Danas ste posebno osetljivi.

LAV

Dodaju Vam se poslovi! Iako to znači i nove obaveze, kao i puno dodatne energije, koju ćete neminovno morati utrošiti, ipak Vam se preporučuje da ozbiljno shvatite sve što je ispred Vas. Ukoliko ste u vezi, u Vama će se probuditi želja za slobodom! Osećate se posebno razuzdano, više nego što ste ikada bili. Loše vreme donosi glavobolju!

DEVICA

Ne pravite greške, pogotovo ne sada kada ste došli na vrlo poželjan nivo i poziciju iz koje možete da napredujete. Ovaj dan počinje sve otvorenijim netrpeljivostima, a kulminira svađama i sukobima koji ce poprilično sniziti kvalitet Vaseg ljubavnog života koji planirate da vodite u budućnosti. Povećajte unos magnezijuma.

VAGA

Dozvolite kolegama da Vam pomognu, na samom početku, kako bi ste se što bolje snašli. Ovaj dan nije sjajan za bilo kakva dešavanja što se ljubavi tiče, jer sve što preduzmete i poželite, imaće vrlo nezgodnu tendenciju da se vrlo brzo i protivno svim očekivanjima i željama izjalovi! Prijala bi Vam masaža.

ŠKORPIJA

Intelektualno ste jaki i dominantni, a o ambiciji da i ne govorimo, jer je ona sastavni deo Vaše prirode. Ukoliko ste slobodni, može doći do kratke avanture, koja neće imati budućnost. Ali i ona će Vam značiti, jer je kod Vas sujeta vrlo naglašena i vrlo Vam je važno da vas neko želi – da ste nekome potrebni! Ne bi ste trebali imati zdravstvene tegobe.

STRELAC

Mnogo vam znači podrška kolega sa kojima ste u timu. Preplašiće Vas strastvenost partnera. Ipak, vremenom ova veza se može pretvoriti u pravu ljubav, koja će obeležiti Vaš život. Zakažite pregled kod nutricioniste, radi bolje ishrane, kao i poboljšanja celokupnog stanja organizma.

JARAC

Ukoliko se bavite privatnim biznisom i ako ste želeli i planirali da pokrenete sopstveni biznis, povedite računa o svojim finansijama, koje će Vam trebati da bi ste zaokružili celinu po pitanju ulaganja. Doživećete izuzetno lepu avanturu i razmišljati o tome da li da nastavite ovaj odnos. Dobro se osećate.

VODOLIJA

Ovo je idelan dan za maksimalno angažovanje na poslovnom planu. Imate pozitivnu energiju, imate želju i volju za radom, pa to iskoristite za sve poslove koje ste želeli i planirali. Ukoliko sumnjate u partnera, savetujem Vam da vezu ne produbljujete, već da je u korenu sasečete. Bešika Vam je osetljiva.

RIBE

Ukoliko vas ipak izjeda osećaj nesigurnosti, koji stvara nemoć i uslovljava potiskivanje energije, setite se da će Vam se ovakva šansa pružiti u ne tako bliskoj budućnosti. Ribe koje su u vezi se osećaju zapostavljeno, jer im nedostaje voljena osoba u smislu – tu je, a kao da nije tu. Naglašen je pad imuniteta,piše Stil

Komentari
Učitavanje…

Ova stranica koristi kolačiće radi vašeg boljeg iskustva. Prihvati Čitaj više