Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

PLAVA POLIKLINIKA: Od sada nove i najpovoljnije cijene laboratorijskih analiza na svim lokacijama

PZU Plava Poliklinika koja je nedavno proširila djelokrug rada otvaranjem multidiciplinarne specijalne bolnice u centru Tuzle te Plave Lab i poliklinike na Slatini, sada je pacijentima omogućila i najpovoljnije cijene laboratorijskih analiza na svim lokacijama.

Razloge zbog kojih su se odlučili na ovaj korak, značajan za građane Tuzlanskog kantona, otkrio nam je član Uprave – dr. Ahmed Hujdurović.

“Zbog činjenice da laboratorijske analize imaju ključnu ulogu u postavljanju tačne dijagnoze i da je više od tri četvrtine svih dijagnoza zasnovano na laboratorijskim nalazima, odlučili smo da našim pacijentima omogućimo dosadašnji kvalitet laboratorijskih analiza po najpristupačnijim cijenama – na tri lokacije.  Time želimo da se odužimo pacijentima za povjerenje koje nam ukazuju preko dvadeset godina a ujedno i da ih potaknemo na češće preventivne laboratorijske pretrage, jer je samo prevencijom moguće spriječiti vodeće bolesti današnjice.” – ističe dr. Hujdurović

Prema njegovim riječima, pacijentima je u laboratoriji Plave Poliklinike dostupno preko 2500 laboratorijskih pretraga sa najvišim stepenom pouzdanosti.

” Zahvaljujući stručnom osoblju, kvalitetnoj opremi i korištenju reagenasa svjetski priznatih proizvođača vrhunskog kvaliteta, uz poštovanje principa dobre laboratorijske prakse, pacijenti se mogu osloniti na rezultate naših laboratorijskih analiza, koji će ostati pouzdani, tačni i brzi. Želim istaći da je dodatna prednost primjena dosadašnjeg kocepta sveobuhvatne usluge koji je  posebno značajan za laboratorijske analize jer je pacijentima omogućeno da na istom mjestu dobiju i očitavanje nalaza od strane stručnog lica. “- dodao je dr. Hujdurović.

Kompletan cjenovnik sa jedinstvenim cijenama koje važe na svim lokacijama Plave Poliklinike možete preuzeti na ovom linku.


 

Komentari
Učitavanje…

Ova stranica koristi kolačiće radi vašeg boljeg iskustva. Prihvati Čitaj više